Σώζει την τιμή!

Ώρα για Διασκέδαση στο Σπίτι

Νοέμβριος 7, 2020
Τα Χριστούγεννα είναι κατά παράδοση οικογενειακή γιορτή και από τις πιο αγαπημένες για παιδιά και ενήλικες. Μικροί και μεγάλοι, περιμένουν με ανυπομονησία το κλείσιμο των σχολείων και τις άδειες από τη δουλειά, το στολισμό του σπιτιού, την προετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού, τις βόλτες, τα δώρα. Εκτός από αυτά όμως, ο ερχομός του Άγιου Βασίλη, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Μακριά από άγχη, δουλειές και υποχρεώσεις λοιπόν, τι καλύτερο από το να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, περνώντας όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια σου; Και επειδή γιορτές και διασκέδαση πάνε μαζί, το ekos.gr, σου προτείνει ορισμένα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις με τα παιδιά σου στις φετινές διακοπές!
  • Επιτραπέζια: Τα επιτραπέζια παιχνίδια μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι σταθερή αξία για χαλάρωση και διασκέδαση στο σπίτι και οι επιλογές είναι αμέτρητες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και την ηλικία των παιδιών.
  • Δημιουργικά- εκπαιδευτικά: Με τέτοιου τύπου παιχνίδια όπως παζλ, κατασκευές και παιχνίδια γνώσης, ενισχύεται η φαντασία, η δημιουργικότητα, αλλά και η μάθηση των παιδιών, μέσα από ευχάριστες εμπειρίες!
  • Αυτοκινητόδρομοι και τηλεκατευθυνόμενα: Από αυτοκινητάκια, μέχρι drones, για μικρούς και μεγάλους που αγαπάνε την ένταση και τη δράση!
  • Κονσόλες και βιντεοπαιχνίδια: Μεγάλη αγάπη των παιδιών, αλλά και πολλών μπαμπάδων. Τα PlayStation και Xbox μπορούν να προσφέρουν ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας. Για αυτές τις μέρες όμως, άφησε στην άκρη τα αγαπημένα σου action games και επέλεξε ένα παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί όλη η οικογένεια!
Στο ekos.gr, το e-shop που πάντα ήθελες, θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από παιχνίδια για εσένα και τους αγαπημένους σου, και σε super τιμές! Καλές Γιορτές και Καλή Διασκέδαση!!