Σώζει την τιμή!

Τρόποι Αποστολής στο Zoro.gr

Σεπτέμβριος 24, 2024

Στο Zoro.gr, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για σένα να παραλαμβάνεις τα προϊόντα σου γρήγορα και με ασφάλεια. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε διάφορες επιλογές αποστολής που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Εδώ είναι οι τρόποι αποστολής που διαθέτουμε:

Αποστολή με Courier

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών για να εξασφαλίσουμε γρήγορη και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών σου. Οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την περιοχή σου. Θα λάβεις e-mail με τον αριθμό παρακολούθησης μόλις η παραγγελία σου αποσταλεί, για να μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξή της.

Παράδοση σε Κατάστημα

Μπορείς να επιλέξεις να παραλάβεις την παραγγελία σου από το φυσικό μας κατάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος αποστολής και μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου όποτε σε εξυπηρετεί. Θα ενημερωθείς μέσω e-mail όταν η παραγγελία σου είναι έτοιμη για παραλαβή.

Στο Zoro.gr, δεσμευόμαστε να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αποστολή των παραγγελιών σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Σε ευχαριστούμε που επέλεξες το Zoro.gr για τις αγορές σου!