Βόλτα με eBoard!

Είσαι hi-tech lover; Δοκίμασε τη νέα μόδα, τα eBoards ή Hoverboards!

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτές οι συσκευές δεν αιωρούνται, όπως υποδηλώνει η ονομασία τους, αλλά χρησιμοποιούν ρόδες που πατάνε κανονικά στο έδαφος. Είναι κάτι το διαφορετικό και σίγουρα πιο διασκεδαστικό από το κλασικό πατίνι. Λειτουργούν με αισθητήρες πίεσης για να κινείσαι προς την επιθυμητή κατεύθυνσης, ενώ ο χρόνος εκμάθησης τους είναι ελάχιστος, περίπου 10 λεπτά ή και λιγότερο αν έχεις εμπειρία από skateboard. Ως αρχάριος μπορεί να δυσκολευτείς λίγο με τη διατήρηση της ισορροπίας, αλλά με λίγη εξάσκηση, θα τα καταφέρεις μια χαρά! Αναρωτιέσαι όμως γιατί να αγοράσεις ένα hoverboard;
  • Ο χειρισμός τους είναι αρκετά εύκολος.
  • Το μικρό του βάρος (περίπου 10kg) σου επιτρέπει να το παίρνεις μαζί σου άνετα.
  • Λειτουργούν με μπαταρίες και έχουν μέση αυτονομία 15 km και δε χρειάζεται συντήρηση.
  • Είναι ιδανικό για βόλτα με παρέα ή με το σκύλο σου, ψώνια και σχετικά μικρές αποστάσεις.
  • Είναι ένα διαφορετικός και άκρως διασκεδαστικός τρόπος να μετακινείσαι!
Η κατάλληλη επιλογή! Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μοντέλα και δεν ξέρεις ποιο να πρωτοεπιλέξεις; Απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο!
  • Για ποιο σκοπό θα το χρησιμοποιήσεις;
  • Ενδιαφέρεσαι για την ταχύτητα;
  • Θες να έχει ειδικό εξοπλισμό, όπως μεγαλύτερες ρόδες για αντιμετώπιση εμποδίων;
Μια καλή πρόταση αγοράς για αρχάριους είναι το NILOX DOC Hoverboard 6.5, με καινοτόμο και κομψό σχεδιασμό για εντυπωσιακές εμφανίσεις και μπαταρία με εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Είναι εφοδιασμένο με σύστημα αυτόματης εξισορρόπησης αναβάτη και δύο γυροσκόπια, που αντιλαμβάνονται την κλίση των πελμάτων και του σώματος. Αν για παράδειγμα μετακινήσεις λίγο το σώμα σου προς τα μπροστά, τότε θα προχωρήσεις με μικρή ταχύτητα, αν μετακινήσεις το βάρος πολύ, τότε θα αναπτύξεις μεγαλύτερη ταχύτητα. Διαθέτει και ηχείο Bluetooth για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, ενώ κάνεις τις βόλτες σου!

Άλλο ένα μοναδικό eBoard είναι το Denver DBO-8050, που είναι πολύ σταθερό και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει ακόμα και LED φωτισμό, ή το MPman Gyropode G3 carbon eBoard, αν θες κάτι γρήγορο και άνετο ταυτόχρονα!

Υπάρχουν φυσικά πολλές εναλλακτικές επιλογές, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σου. Μην χάσεις δευτερόλεπτο και ανακάλυψέ τες όλες! Η επιλογή είναι δική σου!