Τι να Προσέξεις στην Αγορά Ατμοσίδερου

Το σιδέρωμα ρούχων είναι ίσως μία από τις πιο κουραστικές δουλειές για όλες τις γυναίκες, και ειδικότερα για τις μαμάδες! Σε όλους μας αρέσει να φοράμε καλοσιδερωμένα ρούχα, αλλά δεν αρέσει να αφιερώνουμε τόσο χρόνο και κόπο για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αφού όμως δεν μπορούμε να αποφύγουμε το σιδέρωμα, ας το κάνουμε πιο ευχάριστο! Πώς; Με τη βοήθεια ενός καλού συστήματος σιδερώματος. Γιατί ένα καλό σίδερο παίζει καθοριστικό ρόλο στο να γίνει το σιδέρωμα γρηγορότερο και ευκολότερο ή αλλιώς…παιχνιδάκι.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, προκειμένου να επιλέξουμε το ιδανικό σίδερο για τις δικές μας ανάγκες; Πλάκα: Το υλικό της πλάκας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα του σιδερώματος. Τα σίδερα με αντικολλητική επίστρωση γλιστράνε καλύτερα πάνω στα ρούχα, αλλά είναι περισσότερο επιρρεπή σε γρατζουνιές. Το σχήμα και το πάχος της πλάκας είναι επίσης σημαντικό. Η πλάκα θα πρέπει να είναι λεπτή και μυτερή, ώστε να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις δύσκολες περιοχές του ρούχου, όπως για παράδειγμα κάτω από τα κουμπιά ή στο κολάρο των πουκάμισων. Ισχύς: Όσο περισσότερα Watt έχει ένα σίδερο, τόσο υψηλότερη θερμοκρασία μπορεί να αναπτύξει και σε λιγότερη ώρα. Βάρος: Όσο ελαφρύτερο το σίδερο τόσο το καλύτερο, γιατί τόσο πιο ξεκούραστο γίνεται το σιδέρωμα. Και επειδή οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, μπες στο ekos.gr και ανακάλυψε χιλιάδες προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει πάντα τέλειο!