Συμβουλές για το τέλειο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Έφτασε η ώρα του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν! Οι στιγμές αυτές είναι οι πιο ωραίες του χρόνου, όχι μόνο γιατί βρισκόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά πλαισιώνονται από ένα μοναδικό γιορτινό κλίμα. Θα ήθελες όμως να κάνεις αυτές τις στιγμές ακόμα πιο ξεχωριστές; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:
  • Φτιάξε το δικό σου photo booth. Σε μια γωνία, τοποθέτησε μια αφίσα από ένα χιονισμένο τοπίο για σκηνικό, αγόρασε σκούφους αγιοβασιλιάτικους, κέρατα ταράνδων κ.α., και ξεκίνησε να τοποθετείς φωτογραφίες που θα χαρίσουν στιγμές άφθονου γέλιου!
  • Δημιούργησε ένα χώρο για τα παιδιά. Ένα τραπέζι και πολλά μαξιλάρια αρκούν. Εκεί τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν ή να παίξουν και θα περάσουν όμορφα, χωρίς να αποσπούν τους γονείς.
  • Οργάνωσε ανταλλαγή δώρων. Ζήτησε από τους καλεσμένους σου να αγοράσουν ο καθένας από ένα δώρο, η προσμονή  θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη! Χρειάζεσαι λίγη έμπνευση; Δες τις ξεχωριστές προτάσεις δώρων του ekos.gr!
  • Σχεδίασε από πριν τη διασκέδαση των καλεσμένων σου. Παιχνίδια, εκπλήξεις, karaoke και χορός είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον τους.
Και μην ξεχνάς! Η όμορφη μουσική, το πρωτότυπο και γευστικό φαγητό, η προσεγμένη διακόσμηση είναι τα συνηθισμένα, αλλά απαραίτητα σημεία που πρέπει πάντα να δώσεις προσοχή για ένα πετυχημένο ρεβεγιόν. Καλή επιτυχία και Καλή Χρονιά!