Πώς να οργανώσεις καλύτερα το γραφείο σου

Οι υποχρεώσεις όλων μας το φθινόπωρο τείνουν να είναι αυξημένες στο εργασιακό μας χώρο. Πώς θα μπορούσαμε να γίνουμε όμως πιο αποδοτικοί; Η οργάνωση του γραφείου μας αποτελεί το α και το ω για να πετύχουμε περισσότερα και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Το ekos.gr σου δίνει τις δικές του προτάσεις ώστε να κάνεις το γραφείο σου πιο λειτουργικό και κατ’ επέκταση και τη δουλειά σου:
  1. Απαλλάξου από τα άχρηστα έγγραφα που πιάνουν επιπλέον χώρο και εμποδίζουν να γίνουν γρήγορα κάποιες εργασίες σου. Αρχειοθέτησε ότι χρειάζεσαι για να έχεις πιο εύκολη πρόσβαση και τοποθέτησε πιο κοντά σου ότι χρησιμοποιείς καθημερινά.
  2. Ακολούθησε την ίδια τακτική και στον υπολογιστή σου. Βάλε σε φακέλους τα αρχεία σου, τοποθέτησε στην επιφάνεια εργασίας σου ότι είναι πιο χρήσιμο και αφαίρεσε όσα δεν χρησιμοποιείς πλέον.
  3. Κάνε το χώρο σoυ πιο ξεκούραστο μιας και περνάς το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Επέλεξε έπιπλα που είναι αναπαυτικά και εξόπλισε το γραφείο σου με κάποιο υποπόδιο ή κάποιο μαξιλάρι για την πλάτη.
  4. Διαμόρφωσε το χώρο σου κατάλληλα με διάφορα διακοσμητικά και φωτογραφίες με αγαπημένα πρόσωπα. Η καλή αισθητική του χώρου λειτουργεί θετικά έτσι ώστε να σε ενθαρρύνει να εργαστείς πιο δημιουργικά.
  5. Δημιούργησε ένα σημείο ή ένα πίνακα ανακοινώσεων όπου θα μπαίνουν οι υπενθυμίσεις σου ή οι λίστες με τις υποχρεώσεις σου ώστε να σου είναι πιο εύκολο να βάλεις σε τάξη όσα έχεις να κάνεις.
Μπες στο ekos.gr και βρες τις πιο συμφέρουσες λύσεις και για το γραφείο σου για κάνεις το χώρο της εργασίας σου πιο αποδοτικό!