Πώς να κάνετε declutter στις φωτογραφίες

Πώς να κάνετε declutter στις φωτογραφίες

 
Όσοι αγαπούν τη φωτογραφία και ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με αυτή, θα καταλάβουν το παρακάτω άρθρο!
Οι φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει, είναι πλέον άπειρες! Βρίσκονται παντού, στην φωτογραφική μηχανή, στο κινητό, στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και στο pc μας!
Όλο αυτό το χάος όμως πρέπει να συμμαζευτεί.. το πώς, βρίσκεται στις απλές οδηγίες decluttering που ακολουθούν!
  • Ακολουθήστε έναν βασικό και απαράβατο κανόνα! Αυτό της ποιότητας!
Πρέπει να μείνουν μόνο οι ποιοτικές, καθαρές φωτογραφίες.
Απαλλαγείτε από εικόνες που είναι κοκκώδεις, θολές, πολύ σκούρες, πολύ φωτεινές, εκτός εστίασης κλπ. Επίσης πολλοί φωτογράφοι υποστηρίζουν, ότι είναι άσχημες όλες οι φωτογραφίες των ανθρώπων που τρώνε, γιατί τα πρόσωπα δείχνουν περίεργα κατά τη λήψη..
  • Διαγράψτε όσες φωτογραφίες δεν χρειάζεστε πια. Όλοι μας τραβάμε κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε στο μέλλον , κάποιο υλικό, ένα θέμα κλπ. Εάν δεν θέλετε να τα πετάξετε οριστικά, μεταφέρετέ τα στον εξωτερικό δίσκο και κάντε χώρο στη μηχανή σας
  • Διαγράψτε τις παρόμοιες φωτογραφίες. Επειδή τραβάμε πολλές φωτογραφίες μέχρι να βρούμε το τέλειο click, το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολλές διπλότυπες φωτογραφίες. Πρέπει να διαγραφούν οριστικά
  • Εάν υπάρχουν φωτογραφίες που σας προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα και όχι χαρά, διαγράψτε τις οριστικά!
  • Στόχος σας είναι να διαγράψετε τουλάχιστον το 1/3 των φωτογραφιών, οπότε να είστε αποφασιστικοί!   Εάν θέλετε photo album, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, και φωτογραφικές μηχανές σε τιμές ασυναγώνιστες μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το  Ekos.gr. Όταν τελειώσετε, επιλέξτε όσες θέλετε να εκτυπώσετε και βάλτε τες στον εξωτερικό σας για άμεση εκτύπωση!