Πώς να επιβιώσεις τις φετινές απόκριες και τελικά να διασκεδάσεις.

Πώς να επιβιώσεις τις φετινές απόκριες και τελικά να διασκεδάσεις. Είσαι ο κλασσικός τύπος ανθρώπου που αγαπάς το gaming, τα  νέα gadget την τεχνολογία, αλλά δεν αντέχεις τις απόκριες και το καρναβάλι.. Οι φίλοι σου, το ταίρι  και τα παιδιά σου όμως επιμένουν να ντυθείτε και φέτος τις απόκριες μπαλαρίνες, μαγισσούλες και πειρατές!  Έ λοιπόν ΟΧΙ!  Ήρθε η ώρα να πατήσεις πόδι και να επιβάλλεις τη δική σου γνώμη!  Στο κάτω κάτω εσύ είσαι ο αρχηγός της οικογένειας Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές μας και θα δεις ότι φέτος θα διασκεδάσεις και εσύ με τις απόκριες!
  • Προσοχή! Εσύ είσαι ο αρχηγός της οικογένειας, αλλά μην τους το πεις! Θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Τελικά θα υποκύψεις και θα ντυθείς πάλι μπαλαρίνα για να ταιριάζεις με τη στολή της κορούλας σου. Δούλεψε πονηρά αυτή τη φορά. Πες ότι είσαι πολύ ενθουσιασμένος με τις φετινές απόκριες (μην δώσεις σημασία στα γέλια τους- μείνε συγκεντρωμένος στο στόχο σου) και ότι ανυπομονείς να ντυθείτε όλοι μαζί με μια θεματική ιδέα που έχεις.
  • Φυσικά και θα ντυθείς ως ο αγαπημένος σου super hero, ή ως το δικό σου avatar. Μην παρεκκλίνεις από την επιλογή σου όσο και αν σου γκρινιάξουν.
  • Φρόντισε να πας μόνος σου στα καταστήματα με τα αποκριάτικα ρούχα για να επιλέξεις εσύ στολές. Επέλεξε για τα παιδιά και το ταίρι σου τις αντίστοιχες στολές και πήγαινέ τες στο σπίτι όλο χαρά.  Έτσι δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, γιατί στο κάτω κάτω δεν θα  θέλουν να σε στεναχωρήσουν.  Επιπλέον είναι ακόμα σαστισμένοι με την φετινή αλλαγή…
  • Βάλε τους κολλητούς σου να κάνουν το ίδιο. Αν δουλέψετε ως ομάδα θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα και τελικά θα υποχωρήσουν.
  • Το μεγάλο μυστικό είναι να δείχνεις ενθουσιασμένος με τις φετινές απόκριες!!  Είπαμε, σε αγαπάνε και δεν θέλουν να σου χαλάσουν την διάθεση. Μέχρι τον επόμενο  χρόνο έχεις καιρό για να οργανώσεις νέο σχέδιο αντιμετώπισης κρίσεων και να τους πιάσεις στον ύπνο πάλι .
  • Ελπίζουμε με αυτές τις συμβουλές να σε βοηθήσαμε αρκετά.
Αυτό το blog post φυσικά και είναι σχέδιο αντιμετώπισης κρίσεων αλλά με αρκετές δόσεις χιούμορ! Δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένες καταστάσεις και ανθρώπους Όλοι εμείς στο ekos.gr σου ευχόμαστε Καλές Απόκριες !