Οργάνωσε τη Βαλίτσα σου για τις Χριστουγεννιάτικες Αποδράσεις

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ευκαιρία για να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και την οικογένειά μας! Εάν λοιπόν σκοπεύεις να επισκεφθείς το μέρος καταγωγής σου, ή να αποδράσεις σε νέους προορισμούς, τo ekos.gr συγκέντρωσε για σένα όλους τους τρόπους που θα κάνουν την οργάνωση της βαλίτσας σου, ευκολότερη:
  • Φτιάξε μια λίστα με το τι θα χρειαστείς στο ταξίδι σου και εφοδιάσου με τα απαραίτητα. Θυμήσου το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις εκείνες τις μέρες και με αυτό τον τρόπο θα συμπεριλάβεις όλα όσα χρειάζεται να έχεις μαζί σου. Επίσης, θα αποφύγεις και το αντίστροφο, να πάρεις δηλαδή παραπάνω από όσα χρειάζεσαι μες τον πανικό της τελευταίας στιγμής.
  • Απέφυγε το περιττό βάρος στη βαλίτσα σου. Χρησιμοποίησε μίνι συσκευασίες για σαμπουάν, αφρόλουτρα κτλ., και έχε κατά νου και τι θα υπάρχει ήδη στο μέρος προορισμού σου, ώστε να μη τα κουβαλάς χωρίς λόγο.
  • Εξοικονόμησε χώρο κατά το πακετάρισμα. Κάνε ρολό τα ρούχα σου. Τα εσώρουχα και τις κάλτσες τοποθέτησε τα στα κενά και τα ζευγάρια με τα παπούτσια σου χωριστά. Στο πάνω μέρος μπορείς να βάλεις κάτι που δε θέλεις να τσαλακωθεί.
  • Βάλε ένα λουκέτο στην αποσκευή σου, για να εξασφαλίσεις ότι μπορείς να την ανοίξεις μόνο εσύ, και συμπλήρωσε την καρτέλα με τα απαραίτητα στοιχεία.
Στο Ekos.gr θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες, τσάντες και θήκες που μπορεί να χρειαστείς για την ασφαλή μεταφορά των αγαπημένων σου gadget! Καλές γιορτές και καλό ταξίδι!