Όμορφο και Λειτουργικό Home Office με 5 Απλές Κινήσεις!

Μήπως οι όλο και πιο απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σε αναγκάζουν να εργάζεσαι συχνά και από το σπίτι; Τότε, ένα home office σίγουρα θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη! Μην ανησυχείς, δεν απαιτείται πολύς χώρος, μόνο καλή οργάνωση. Το ekos.gr σου δείχνει ένα- ένα τα βήματα για να το πετύχεις εύκολα και γρήγορα:
  1. Καταρχάς θα πρέπει να πρέπει να αποφασίσεις σε ποιον χώρο του σπιτιού θα φιλοξενηθεί το γραφείο σου. Δε χρειάζεσαι απαραίτητα ξεχωριστό δωμάτιο, καλό όμως είναι να διαλέξεις ένα σημείο σχετικά απομονωμένο για να υπάρχει ησυχία και οπωσδήποτε φωτεινό.
  2. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, λογικά θα χρειαστεί να προμηθευτείς μια μικρή ή μεγαλύτερη βιβλιοθήκη ή μερικά ράφια. Σκέψου τι θα ήθελες να τοποθετήσεις σε αυτά και θα μπορέσεις ευκολότερα να επιλέξεις το είδος, τον αριθμό και το μέγεθός τους. Η θέση τους θα πρέπει να είναι κοντά στο γραφείο, συνήθως από τη μέσα πλευρά, για να έχεις πιο εύκολη πρόσβαση.
  3. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουτιά και καλαθάκια για να γίνει ο χώρος πιο λειτουργικός και για να διατηρείται καλά οργανωμένος και όμορφος. Μην ξεχάσεις να βάλεις στα κουτιά ετικέτες και να ξεσκαρτάρεις πού και πού τα αντικείμενα που βάζεις μέσα σε αυτά.
  4. Φρόντισε έτσι ώστε κάθε αντικείμενο που χρειάζεσαι στο γραφείο να έχει τη δική του θέση για να μην αναγκάζεσαι να τα μετακινείς, διαταράσσοντας την οργάνωση του χώρου.
  5. Τοποθέτησε πάνω ή απέναντι από το γραφείο σου έναν πίνακα σημειώσεων για να έχεις άμεση πρόσβαση σε σημαντικές σημειώσεις και χαρτάκια τύπου post-it.
Τέλος, μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το ekos.gr για να εξοπλίσεις κατάλληλα το νέο σου χώρο με γραφική ύλη, προϊόντα οργάνωσης, μηχανήματα και άλλα αξεσουάρ! Καλές Δουλειές!