Ημέρα Της Γυνάικας Οδηγός Επιβίωσης

Ημέρα της Γυναίκας: Οδηγός επιβίωσης Έφτασε πάλι αυτή η ημέρα όπου όλες οι γυναίκες της ζωής μας γιορτάζουν. Δεν έχει σημασία αν είναι μικρές, μεγάλες, λίγες, πολλές (ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ). Ένα είναι σίγουρο, αυτή η ημέρα είναι μεγάλος μπελάς! Όπου και να πας, θα βρεις θηλυκές αγέλες να ‘γιορτάζουν’ δηλώνοντας φωναχτά την παρουσία τους. Το να πας να πιεις ένα χαλαρό ποτάκι με τον κολλητό δεν είναι εφικτό. Μην ανησυχείς όμως, εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε και να την βγάλεις καθαρή. Απλά συνέχισε να διαβάζεις το blog post μας. Οι οδηγίες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες : Τους δεσμευμένους & τους ελεύθερους!
  • Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, ακολούθησε τα παρακάτω:
Μην κάνεις το λάθος και δηλώσεις ότι αυτή είναι μια ημέρα απλά για να καταναλώσουμε, να βγούμε έξω με το ζόρι κλπ. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ακολουθήσει η νεκρική σιγή στο σπίτι και μετά κάθε προσπάθειά σου να ξαναφτιάξεις την διάθεση θα πέφτει στο κενό. Θα την ρωτάς εσύ «Τι έχεις- τι έπαθες» και «Τίποτα» θα είναι η γνωστή απάντηση. Φαύλος κύκλος.. Μην κάνεις το λάθος και δεν της πάρεις δώρο! Και φυσικά μην κάνεις το πιο σοβαρό λάθος και της πάρεις δώρο ΟΤΙΝΑΝΑΙ!  Φίλε μου, το δώρο σου πρέπει να είναι  κάτι σύγχρονο και αξίας. Πίστεψέ μας ξέρουμε ακριβώς τι μας ζητάνε οι πελάτισσες μας. Θέλουν όμορφες κινητές συσκευές, τις πιο trendy insta cameras και ασορτί accessories.  Μην πελαγώνεις, όλα αυτά θα τα βρεις στο www.ekos.gr σε συμφέρουσες τιμές, οπότε όλα ok! Τρίτη συμβουλή είναι να γίνεις και λίγο ρομαντικός. Είτε μείνετε σπίτι, είτε βγείτε έξω, φτιάξε και λίγο ατμόσφαιρα. Θα το εκτιμήσει, θα δεις.
  • Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, ακολούθησε τα παρακάτω:
Πες μου ότι δεν διάβασες καλά την αρχή του άρθρου! Είπαμε σήμερα ο τόπος είναι γεμάτος θηλυκές αγέλες. Πάρε τον κολλητό και βγείτε για ποτάκι. Καλό κυνήγι wink Φυσικά αυτό το άρθρο είναι χιουμοριστικό και δεν επιθυμεί να θίξει την ημέρα, ούτε πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως και να έχει, εμείς γιορτάζουμε μαζί σας γιατί είστε η κινητήριος δύναμη της ζωής μας!