Ιδανικοί φακοί για καλοκαιρινές φωτογραφίες

Το καλοκαίρι σηματοδοτεί, την έναρξη των ταξιδιών, των εξορμήσεων στη θάλασσα και φυσικά των πολλών κλικ! Καλό είναι να μην μεταφέρεις όλο τον εξοπλισμό σου μαζί, γιατί το βάρος επηρεάζει και το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.. Επέλεξε τους κατάλληλους  φακούς και γλύτωσε από το περιττό βάρος. Ποιοι είναι όμως οι κατάλληλοι για το καλοκαίρι; Ακολούθως έχουμε μερικούς, που θα σου λύσουν τα χέρια.
Καλό είναι να επιλέξεις φακούς με zoom 24-105mm, που καλύπτουν τις ανάγκες για zoom, αλλά δεν αφήνουν ταυτόχρονα το έντονο φως του καλοκαιριού να χαλάσει τις φωτογραφίες σου.
Εμείς  προτείνουμε μερικούς φακούς που εμπιστευόμαστε:

Προτείνουμε τους φακούς Sigma, που οι περισσότεροι επαγγελματίες, δεν κάνουν βήμα χωρίς αυτούς. Είναι φτιαγμένοι να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες, συμβατοί με τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές, με ποιοτικό αποτέλεσμα και φυσικά εξαιρετικές τιμές!

Για τις μηχανές Nikon προτείνουμε τους παρακάτω φακούς : https://bit.ly/2ZmQMkw
Για τις μηχανές Sony προτείνουμε τους παρακάτω φακούς : https://bit.ly/2Zn2sUg Φυσικά καλό είναι να κάνεις μια ενδελεχή έρευνα σε όλους τους φακούς μας εδώ https://www.ekos.gr/category/fotografia_fakoi_fakoi_slr, και μετά να αποφασίσεις ποιόν προτιμάς
Το μυστικό είναι επίσης να βρεις έναν φακό που να είναι απόλυτα συμβατός με την φωτογραφική μηχανή σου!  Εμείς είμαστε στη διάθεσή σου να βρούμε τον κατάλληλο για τις δικές σου ανάγκες!
Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα 215-535-0800 ή μέσω email στο https://www.ekos.gr/Home/Contact
Μην ξεχνάς και την εγγύηση 2 ετών όλων των προϊόντων που παρέχουμε! Για περισσότερα tips, μην ξεχνάτε να τσεκάρετε κάθε εβδομάδα το blog από το  Ekos.gr