Φτιάξε τις δικές σου Χριστουγεννιάτικες Κάρτες

Μια όμορφη συνήθεια που ακολουθούν πολλοί από εμάς λίγο πριν τα Χριστούγεννα είναι η αποστολή ευχητήριων καρτών. Όσο και αν ακούγεται παραδοσιακή σαν ιδέα, είναι κάτι που θα δώσει χαρά σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από αυτό, είναι και ένας τρόπος να στολίσεις το σπίτι σου! Το ekos.gr συγκέντρωσε για σένα, ιδέες για το πώς να κάνεις τις δικές σου μοναδικές diy κάρτες:
  • Δημιούργησε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα από παλιά υφάσματα και κορδέλες: Κόψε παλιά υφάσματα σε σχήμα δέντρου, αστεριού μπάλας, κόλλησε τα σε ένα χαρτόνι και στο τέλος βάλε φιόγκους όπου χρειάζεται. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!
  • Φτιάξε μια κάρτα από φυσικά υλικά: Από τον κήπο, τη βόλτα στο πάρκο ή το δάσος μπορείς να μαζέψεις βελανίδια, κουκουνάρια, πευκοβελόνες, φύλλα. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και κόλλησε τη δική σου σύνθεση σε ένα χαρτί.
  • Τύπωσε την κάρτα σου όπως τη φαντάζεσαι: Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις ελεύθερα πλήθος από σχέδια. Όσο για το κείμενο, μπορείς να ξεφύγεις από τις πανομοιότυπες ευχές που είναι γραμμένες στην αγορά και να πληκτρολογήσεις το δικό σου προσωποποιημένο μήνυμα.
  • Μετέτρεψε μια φωτογραφία σε ευχετήρια κάρτα: Θα είσαι μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα φέτος τις γιορτές; Βρες μια φωτογραφία σας, στόλισε τη με ένα χριστουγεννιάτικο πλαίσιο και η κάρτα σου θα είναι έτοιμη για εκτύπωση.
Στο ekos.gr μπορείς να βρεις τα κατάλληλα αναλώσιμα ανάλογα με τον εκτυπωτή που έχεις! Μη ξεχνάς μια κατασκευή που έχει το δικό σου προσωπικό στοιχείο πάντα έχει μεγαλύτερη αξία για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα χαρίσει σε εσένα στιγμές χαλάρωσης και χριστουγεννιάτικης θαλπωρής.