Δώρα Τεχνολογίας… της Τελευταίας Στιγμής!

Πλησιάζει παραμονή Πρωτοχρονιάς και λόγω φόρτου εργασίας ή άλλων υποχρεώσεων, συνειδητοποιείς ξαφνικά ότι δεν έχεις προλάβει να πάρεις δώρο στους γονείς, το βαφτιστήρι ή τον κολλητό σου. Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός! Το ekos.gr, το e-shop που πάντα ήθελες, είναι εδώ για να σου προτείνει μοναδικά δώρα τεχνολογίας, για κάθε γούστο και πορτοφόλι!
  1. Smartphone
Οι επιλογές είναι αμέτρητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 70€ περίπου. Μάλιστα, με λιγότερα από 150€, μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογες συσκευές, όπως το Alcatel OneTouch 5022D και το Microsoft Lumia 650, που καλύπτουν και με το παραπάνω τις ανάγκες των περισσότερων καταναλωτών.
  1. Tablet
Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την ευκολία μεταφοράς, τα tablets έχουν αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας στον κόσμο. Και εδώ ισχύει ότι όσο καλύτερο, τόσο πιο ακριβό συνήθως. Μια εξαιρετική επιλογή αποτελεί το  Archos Platinum 101b με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του, κατάλληλο για όσους απολαμβάνουν το γρήγορο, ομαλό και αποδοτικό multitasking.
  1. Action Camera
Ιδανικό δώρο για όσους τους αρέσει να καταγράφουν τις αθλητικές ή και τις καθημερινές τους δραστηριότητες «σε πρώτο πλάνο». Η τεχνολογία των τελευταίων ετών, έχει επιτρέψει τη σμίκρυνση του μεγέθους και αύξηση της ποιότητας σε χαμηλό κόστος. Σου προτείνουμε την εκπληκτική TomTom Bandit, την οποία θα βρεις σε προσφορά, στο αγαπημένο σου e-shop!
  1. Smartwatch
Το (σχετικά) νέο αυτό trend είναι το τέλειο δώρο για όσους αγαπούν να συνδυάζουν άθληση και ψυχαγωγία. Για μια εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής, επέλεξε το Polar Loop 2 Activiy Tracker, το Polar A300 HR ή το μοναδικό Samsung Gear FIT 2!
  1. Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος
Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, όπως ο Lacie Porsche Desgin Desktop 5TB είναι πάντα χρήσιμος σε όσους «κατεβάζουν» συνεχώς ταινίες και ο αποθηκευτικός χώρος του υπολογιστή δεν είναι ποτέ αρκετός.

Και οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ! Αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό, στο ekos.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία από Power Banks, USB Sticks, WiFi Extenders και ένα σωρό ακόμα gadgets για τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Καλές… αργοπορημένες Αγορές!