7 Λόγοι για να πεις «Ναι» στην Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα!

Θέλεις να αγοράσεις μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αλλά δεν είσαι σίγουρος αν είναι καλή επιλογή; Μην το σκέφτεσαι άλλο, το ekos.gr έχει τις απαντήσεις που ψάχνεις! Οι κυριότεροι τομείς στους οποίους μια ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα εμφανίζει πλεονεκτήματα σε σχέση με μια απλή οδοντόβουρτσα είναι:
  1. Είναι πιο εύχρηστη κι εύκολη στο χειρισμό της, αφού αρκεί να την κρατάς σταθερά με γωνία 45 μοιρών προς την παρυφή των ελεύθερων ούλων και κάνει μόνη της «όλη την δουλειά».
  2. Όντας πιο εύκολη και άνετη στη χρήση, μπορείς να βουρτσίζεις για περισσότερο χρόνο, απομακρύνοντας περισσότερη πλάκα.
  3. Βουρτσίζει ένα-ένα τα δόντια, λόγω της μικρότερης κεφαλής. Έτσι, αφαιρεί καλύτερα την πέτρα, την πλάκα και τα υπολείμματα τροφής, ενώ μπορεί να φθάσει και να καθαρίσει πιο εύκολα και τα πίσω δόντια.
  4. Εφαρμόζει τη σωστή πίεση, περιορίζοντας τους τραυματισμούς σε δόντια και τα ούλα, ενώ προστατεύει το σμάλτο και την αδαμαντίνη.
  5. Η καινοτομική τεχνολογία και η μοντέρνα σχεδίαση, αποτελεί σημαντικό παράγοντα παρακίνησης για εκείνους που τους αρέσουν τα gadgets και φυσικά για τα παιδιά.
  6. Χάρη στις γρήγορες περιστροφικές κινήσεις και τη μικρή κεφαλή, αποτελεί ισχυρό σύμμαχο για όσους έχουν εμφυτεύματα, θήκες και σιδεράκια, καθαρίζοντας τέλεια όλη την γύρω περιοχή.
  7. Θεωρείται πιο οικολογική γιατί κάθε 3 μήνες χρειάζεται να αντικαταστήσεις μόνο την κεφαλή και όχι ολόκληρη την βούρτσα μαζί με την πλαστική λαβή όπως στις συμβατικές.
Το σκέφτεσαι ακόμα; Η μεγάλη ποικιλία και οι πολλές κατηγορίες στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες του ekos.gr, σου εγγυάται ότι θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα, τόσο από άποψη λειτουργίας όσο και τιμής!